CHOCOMINT INDUSTRIES

Chocomint Industrie is een in 2011 gestarte  onderneming die voortgekomen is uit de succesvolle familieonderneming  Le Bonbon B.V. te Giekerk. Chocomint Industrie is gevestigd in hetzelfde onderkomen als Le Bonbon B.V. aan de Rinia van Nautaweg 10a te Giekerk en wordt gezien als dochteronderneming van deze 30 jarig bestaande Familieonderneming.

 

MINT en CHOCOLADE

Zoals de naam al doet vermoeden is de focus gelegd op combinaties tussen Mint en Chocolade, een vanzelfsprekende en bekende combinatie in de chocolade industrie die op het eerste oog niet spannend meer lijkt aangezien er al leidende merken in de markt zijn. Niets is minder waar, Chocomint Industries weet Mint en Chocolade op een innovatieve en creatieve manier te combineren en creëerde hiermee nieuwe smaakdimensies en ervaringen.

Door de liefde en passie voor chocolade en de vondst van de Chocomint bolletjes beleefde Chocomint Industrie haar doorbraak. De combinatie van luchtige mint en harde chocolade werd door veel klanten beschreven als ware smaakervaring en werd door kenners beoordeeld als exceptioneel product.

Met de groeiende verkoop van Chocomint bolletjes is Chocomint Industrie nu bezig
aan een opmars in de Nederlandse markt en zullen er op zeer korte termijn ook stappen
gezet worden binnen andere markten in Europa.

Natuurlijk staat Chocomint Industrie op het gebied van productontwikkeling ook niet stil
en zijn onze topchocolatiers naast het bestaande assortiment altijd opzoek naar
innovatieve en creatieve combinaties van Mint en Chocolade die resulteren in nieuwe
smaakervaringen voor de klant.